Toneelmatinee broodje stand Comedy

Retour au vue d'ensemble

Die zondag 19 maart 2017 ontbijt je niet thuis, maar in Den Amer in Diest; save the date!

BURN OUT voor BEGINNERS !  met Arnout Van den Bossche

 

Uiteraard zullen we deze show inkleden op zijn ‘Inner Wheels’. Vooraf organiseren we een groots ontbijt voor familie en vrienden. En na de voorstelling zal er dit jaar ook een gezellig aperitiefmoment zijn, met bubbels en fijne hapjes.

 

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burn-out voor beginners’.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

Maak kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’. In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de verkoper met ego-problemen, de politicus met de uitleg achteraf, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out. Of hoe je de dingen leert relativeren met humor .

Info en tickets?

Bel 0483 34 46 35 of mail naar innerwheelvriendinnen@gmail.com

Images/photos: 

What are you looking for?

Close