prof. dr. Peter Adriaenssens

Retour au vue d'ensemble

18 oktober 2018

Peter Adriaenssens (1954) is Belgisch kinder- en jeugdpsychiater, en deeltijds hoofddocent aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Daarnaast is hij directeur van het Vertrouwenscentrum kindermishandeling van Vlaams-Brabant en staflid bij de afdeling kinderpsychiatrie Universitair Ziekenhuis Leuven (UZ Leuven). Hij is tevens de auteur van verscheidene bestsellers over het opvoeden van kinderen en is een veelgevraagd opiniemaker in Vlaanderen.
 

Tijdens onze open statutaire vergadering van oktober was professor Peter Adriaenssens onze gast.

Hij bracht een boeiende gastlezing over alles wat we al dachten te weten (of net niet) over ons kostbaarste bezit, onze kinderen. Hoe zien zij de toekomst in deze zeer snel veranderende wereld? Staan zij anders in het leven dan wij? Wat kunnen wij, als ouders, doen om hen perspectief te bieden. Peter Adriaenssens is Belgisch kinder- en jeugdpsychiater, en deeltijds hoofddocent aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij is tevens de auteur van verscheidene bestsellers over het opvoeden van kinderen en is een veelgevraagd opiniemaker in Vlaanderen. Een zeer bevlogen spreker ook, zo bleek. Meer dan 149 mensen woonden deze bijzondere open vergadering bij in Hof Te Rhode, onze traditionele vergaderlocatie, waar de chef ons verwende met een heerlijk driegangenmenu.

Images/photos: 

What are you looking for?

Close