Charity dinner met Koen Geens

Retour au vue d'ensemble

Op woensdag 30 november 2016 organiseren Rotary en Inner Wheel Diest een charity dinner met Koen Geens: minister van justitie en professor aan de faculteit rechtsgeleerdheid van de KULeuven.

 

Topchef Felix Alen zorgt in Hof Te Rhode (Schaffen) voor de culinaire verwennerij: aperitief, driegangenmenu (dranken inbegrepen), koffie.

Koen Geens vult de avond met zijn persoonlijke indrukken en ervaringen. In zijn lezing blikt onze bijzondere gastspreker terug, analyseert hij de huidige organisatie van justitie, kijkt hij vooruit en licht hij zijn eigen justitieplan toe.

 

Het publiek zal bestaan uit leden van Rotary en Inner Wheel clubs, alsook kennissen uit bevriende serviceclubs, familieleden, vrienden en kennissen uit de meest uiteenlopende beroepscategorieën en interessegebieden; mensen die benieuwd zijn naar de persoonlijke ervaringen van Koen Geens: ‘gene gewone’ minister van justitie.

Een unieke gelegenheid om deze redenaar uit de kunst live aan het woord te horen en zodoende de sociale projecten van Inner Wheel en Rotary Diest een warm hart toe te dragen.

GEENSzins te missen!

Prijs?

80 euro per persoon

(aperitief,voorgerecht, hoofdgerecht,dessert, aangepaste wijnen, koffie en zoetjes)

Aanvang? 19u00

Adres ? Hof Te Rhode, Rodestraat 7, 3290 Schaffen

Inschrijven?

Gelieve voor 24 november 2016 per persoon € 80 over te schrijven op BE55 0682 3167 6544 met vermelding 'charity dinner' en uw aanwezigheid, met eventuele gasten, te bevestigen op gcwbvba@telenet.be

What are you looking for?

Close