Picknick in het Park! 4 september 2016

Terug naar de overzichtspagina

Op zondag 4 september trekt iedereen naar buiten, de stad in. De Demer stroomt weer  zichtbaar door het centrum van Diest en dat wordt gevierd, met iedereen die erbij wil zijn. Op de meest onverwachte plaatsen in de stad wordt plaats gemaakt voor animatie en vertier.  Voor jong en oud en voor elk wat wils. Een ideale gelegenheid om de stad te herontdekken en te genieten van de talloze verrassingen die het Diestse verenigingsleven te bieden heeft.

 

Na een fikse wandeling  door dit grote openluchtfeest, staan de dames van serviceclub Inner Wheel Diest alvast paraat met een grootse family picknick in het Park Cercle. Tussen 14u00 en 19u30 kan je er zalig neerstrijken op een dekentje of plaatsnemen aan een van de talrijke picknicktafels en genieten van een stuk stokbrood, een heerlijk assortiment kazen en een glaasje wijn! En voor de allerkleinsten gaat er niks boven ‘bokes met choco’ en pannenkoeken, niet waar? Doe daar nog een streepje live muziek bij en het plaatje is compleet.

 

Life is a picknick!

Picknick for two:  20 € ! (1 fles wijn, 1 stokbrood en Franse kaas en worst)

 

Bokes met choco à volonté met een drankje: 5€

Pannenkoek: 2 €

Particulier pakket 100 €: 12 eendjes + luxe picknick voor 2 personen (2 gin tonics, 1 fles wijn, 1 stokbrood, kaas & worst, 2 pannenkoeken, 1 picknicklaken)

Bedrijfspakket 275 €: 50 eendjes + luxepicknick voor 2 personen (2 gin tonics, 1 fles wijn, 1 stokbrood, kaas & worst, 2 pannenkoeken, 1 picknicklaken)

 

Info en bestellingen:

0487 43 44 02

innerwheelvriendinnen@gmail.com

BESTELLEN KAN TOT 1 SEPTEMBER!

 

 

 

 

What are you looking for?

Close