IIW Presidents Anne Lebeau 1980-1981 Charlotte De Vos 2015-2016

Image: 
Body: 

Lieve Inner Wheel vriendinnen,       
Met spijt in het hart hebben we het overlijden vernomen van ons zeer gewaardeerd IW lid Mevr. Anne Lebeau.
Anne Lebeau is van heel grote betekenis voor Inner Wheel, niet enkel voor IW België-Luxemburg maar eveneens voor IW International.
Anne was lid van IWC Namur en werd in 1980-1981 verkozen tot eerste Belgische Internationale Voorzitter. Haar thema was: “Open your Heart”.
Dat Anne haar hart opende voor Inner Wheel bewees ze eens temeer toen ze als  Internationale Voorzitter bij haar bezoek  aan de Scandinavische landen te weten kwam dat zij regelmatig interland bijeenkomsten organiseerden ten einde elkaar beter te leren kennen en vriendschapsbanden te creëren.
Ze kwam op het idee om dergelijke samenkomsten op te zetten voor de landen met een historische band met Karel de Grote.  De Rallye  Charlemagne was geboren.
De eerste Rallye Charlemagne (nu European Rally) vond in België plaats te Brussel en te Luik op 28 en 29 april 1981.  150 Inner Wheelleden namen er aan deel.
Voor diegenen die Anne gekend hebben zal zij voor altijd herinnerd blijven als een charmante lieve voorname dame.
We leven oprecht mee met haar dochter Marguerite, lid van IWC Namur Confluent en haar familie.  We wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen van afscheid en mogen ze troost vinden in de vele mooie en dierbare herinneringen.
Heel genegen in naam van alle Inner Wheel leden België-Luxemburg.

Paulette Dewinter-De Soete, President of Council & National Representative IW Belgium-Luxembourg 2020-22

Afbeeldingen/foto's: 

What are you looking for?

Close